Pratite nas

Po hrvatskim sudovima konoplja je ljekovita samo ako ju kupite u ljekarni

Fotografija: Fotomontaža

Osvrti

Po hrvatskim sudovima konoplja je ljekovita samo ako ju kupite u ljekarni

ZDRAVLJE BOGATIMA – ZATVOR SIROMAŠNIMA

Svjedoci smo kafkinog procesa i osude oboljelog Huanita Luksetića na dvije godine zatvora jer je uzgajao svoju konoplju.

Huanito Luksetić boluje od multiple skleroze i pomaže mu samo ulje od konoplje. Zbog toga je osuđen na sudbinu kriminalca u našoj zemlji prava. Ako detaljnije analiziramo situaciju jasno je da nije problem u konzumaciji konoplje, jer da ona nije ljekovita ili je droga ne bi ju mogli pronaći u ljekarnama, već je problem u tome što je ona uzgojena bez da je netko na njoj zaradio.

Konoplja DA, ali NE BESPLATNO! Ako niste platili porez i udijelili koju tisućicu farmaciji, e onda je konoplja ne više lijek u ljekarnama već opasna droga!

Ministar i povjerenstvo koji konoplju dovode na police ljekarni nisu dileri već distributeri u skupim odijelima, ali je zato Huanito sa 11 stabljika kriminalac kojega treba progoniti i strpati u zatvor. Zašto? Da se narodu pokaže lekcija tko je gazda, da mu se kaže plati ili umri! Zdravlje bogatima – zatvor siromašnima.

Kada će se prestati proganjati siromašni i bolesni?

Hoće li u zatvor i sam ministar zdravstva te povjerenstvo koje je dozvolilo prodaju tog istog ulja u našim ljekarnama, ili je zatvor rezerviran samo za one koji uzgajaju za sebe. S jedne strane država dozvoljava prodaju tog istog proizvoda, s druge strane zatvara one koji ga proizvode za sebe. Time se poručuje da je konoplja ljekovita, ali da ju ne smijemo uzgojiti besplatno! Huanito ne smije, ali tvrtka  koja na tome zarađuje smije!

Iz svega viđenog možemo zaključiti da konopljino ulje nije zabranjeno jer je to droga, pošto vidimo da se ono nalazi i na policama ljekarni kao skupi lijek, već je zabranjeno BESPLATNO ulje koje si možemo ugojiti sami. Mora li se zarađivati i na bolesti i kakav je to sramotan zakon koji to dopušta.

Sa ovakvim presudama javnost se pokušava uvjeriti da je konoplja opasna droga, a ne sredstvo zarade na bolesnima: Konoplja DA, ali samo AKO PLATITE, inače završavate u zatvoru kao najgori kriminalac, dok se oni u kravatama koji su konoplju distribuirali po čitavoj zemlji kako bi zarađivali na bolesnima, smiju zavedenoj javnosti i trljaju ruke.

Zakoni u saboru moraju se hitno mijenjati i uskladiti, a konoplja dekriminalizirati kako bi napokon završio ovaj cirkus oko jedne obične biljke i lijeka zbog kojeg bolesni idu u zatvor.

3 komentara

3 komentara

 1. Anonimno

  25. studenoga 2017. at 18:37

  Po hrvatskim sudovima ćeš robijat’ zbog malo konoplje dok se Sanader, Vidošević, Mamić, Bandić i Horvatinčić okolo šeću.

 2. furtdsolinopv

  27. studenoga 2018. at 3:28

  I want foregathering useful info, this post has got me even more info! .

 3. furtdsolinopv

  12. prosinca 2018. at 8:08

  Needed to write you a little bit of word to finally say thanks the moment again relating to the superb pointers you have featured in this case. It’s simply extremely generous of you to grant openly all that numerous people might have offered for an electronic book to earn some dough for themselves, particularly given that you might well have tried it in case you considered necessary. These basics additionally acted to be the fantastic way to comprehend other individuals have a similar desire really like mine to understand a little more on the subject of this problem. I believe there are several more fun instances ahead for individuals who read through your site.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Osvrti

To Top