Pratite nas

Predugo smo bili žrtve političkih “elita”

Fotografija: Pixabay

Damir-Kristijan Rogina

Predugo smo bili žrtve političkih “elita”

Slobodna Hrvatska prošle je godine, 17.12 proglasila danom žrtava političkih elita. Ove godine drugi puta ćemo na taj dan skrenuti pažnju na to tko i što su političke elite u Hrvatskoj.

Problemje što nisu samo političke elite problem.

Netko će reći da pretjerujem, ali iz dana u dan sam sve sigurniji da smo mi Hrvati svojim ponašanjem svojoj djeci stavili revolver sa metkom u cijevi na čelo. Proteklih 27 godina, borimo se protiv političkih elita, partizana, četnika, ustaša, njemaca, rusa, klera, pedera, EU, NATO-a, UDBE, Bosanaca, Hercegovaca, bankara, vidljivih i nevidljivih neprijatelja koji nas proganjaju od stoljeća sedmog preko 45-te, 91-e, pa sve do danas. Pravo je pitanje da li smo se ikada borili ZA nešto ili je brutalna realnost da smo vječito PROTIV nečega-nekoga?

Ovakvo naše ponašanje dokazuje da imamo veliki problem i sa egom i sa shvaćanjem svijeta oko sebe i imamo oči veće od želuca, a pri tome u stvari ne gledamo da većini stvaramo dobrobit i bolju budućnost, već isključivo se svaki za sebe borimo protiv vlastitih demona.

Na žalost nije jedini problem što je revolver na čelima naše djece, već je još veći problem onaj to ga drži, a to je ovaj nakaradni sistem i političke elite koje sistem kroje proteklih 27 godina.

NE samo HDZ i SDP već sve političke elite koje su držeći njima ljestve krojile ovakvu bolesnu Hrvatsku kakvu danas imamo.

HSS, HNS, HSLS, HSU, IDS, 365, a sada i neki novi kao GLAS, MOST… ne mogu se vukovi samo tako pregrupirati u nove ovčje kože, a da sakriju pokolje koje će opet raditi, kakvi su to nezavisni koji su godinama bili članovi HDZ-a ili neke Amsterdamske koalicije koje u sastavu imaju stare pohabane likove koji ljubav ne mogu kupiti niti u RED LIGHT ZONE-u u Amsterdamu, a kamoli dobiti glasove razočaranih glasača?

Sistem će na žalost uskoro pritisnuti okidač revolvera koji drži na čelu našoj djeci, a Hrvatska ima samo još jednu šansu.

I nećete vjerovati da je jednostavno rješiti problem. Svi izađimo na izbore i glasajmo čim dođe do sljedećih izbora, ali baš svi.

Pitate se opet ista priča, ma jok, ovaj puta birajte ljude i imena koja nikada nisu sjedila u politici i napravila štetu, zaboravite na ideologije, a ako vam je to teško sjetite se revolvera koji sistem i ove bolesne podjele i ideologije drže na čelu vašeg djeteta.

Taj revolver trenutno je u rukama političkih elita koje čine sistem.

Ova država da bi ozdravila treba nove ljude, nova lica, novu politiku i RESET SISTEMA!

Resetirati sistem neće lopovi, muljatori, umreženi i lica koja u politici gledamo 27 godina poput “Kolege”. To mogu samo novi hrabri i pošteni ljudi kojima je dosta prevara i laži.

Vrijeme je za novu i slobodnu Hrvatsku. Bez političkih elita.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Damir-Kristijan Rogina

Čitano

To Top