Pratite nas

Sudac Kolakušić vraća vjeru da za Hrvatsku još ima spasa

Fotografija: Facebook

Ljudska prava

Sudac Kolakušić vraća vjeru da za Hrvatsku još ima spasa

Inicijativa Građani za Mislava Kolakušića je na istoimenoj Facebook stranici objavila video čestitku sa zahvalom građanima koji podržavaju suca Trgovačkog suda Mislava Kolakušića. On ukazuje na štetnost zakona kao što su Ovršni zakon, Zakon o predstečajnoj nagodbi koji je pisan za politički podobne poslodavce i nekih drugih zakona kao i na korupciju u sudstvu. Ovaj častan sudac nudi vrhunska pravna rješenja kako bi ti zakoni trebali biti izmijenjeni, a da nisu na štetu građana i da ne pogoduju pojedinim lobijima koji iza sebe imaju korumpirane suce. Nisu svi suci isti što dokazuje i sudac Kolakušić, Dobronić i drugi. Zato dajemo svoju punu podršku Mislavu Kolakušiću i svim borcima za pošteno sudstvo kao i borcima za humane i pravedne zakone.

Božićna i novogodišnja čestitka zahvale Mislava Kolakušića  građanima

”Dragi moji sugrađani,

Hvala na podršci koju mi pružate cijelo ovo vrijemo. Vaša podrška mi daje snagu da nikada ne odustanem. Zajedno možemo učiniti da Hrvatska postane društvo u kojem vlada pravda i u kojem su građani jednaki. I to vrlo brzo.

Želim Vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. Hvala Vam još jednom!”

Poruka zahvale suca Kolakušića svima koji prate njegov rad. Administratori stranice također vam žele sretne božićne i novogodišnje blagdane.

Posted by Građani za Mislava Kolakušića on Sonntag, 24. Dezember 2017

Zašto Inicijativa Građani za Mislava Kolakušića?

Zašto smo pokrenuli ovu inicijativu?

Zato što je konačno vrijeme da se u najviše državne institucije u Republici Hrvatskoj imenuje ljude koji su dokazali svoje pravno znanje i stručni i ljudski integritet.

Kao grupa građana koja je životno zainteresirana za opstanak u ovoj zemlji i kao odgovorni građani pokrećemo ovu stranicu u želji da javnost sazna što znači biti kvalitetan stručnjak, sudac i čovjek i koliko jedan pozitivan presedan u korumpiranom sustavu može napraviti dobrog za čitavo društvo.

Zašto podržavamo gospodina Kolakušića i što mi imamo od tog?

Podržavamo ga jer je jedan od rijetkih sudaca (uz suca Dobronića npr.) koji je digao glas protiv loših zakona i javno progovorio o strahotama Zakona o predstečajnoj nagodbi, Ovršnog zakona i Lex Agrokora.

Što mi imamo od njegovog izbora?

Imamo moralnu satisfakciju i zadovoljstvo da nas u najvišim državnim institucijama predstavljaju osobe vrijedne poštovanja, a ne polukriminalci, plagijatori i politički podobnici. Imamo makar malo više vjere u ovu državu koju su gurnuli preko ruba provalije. I na kraju, imamo nadu da za ovu zemlju još uvijek ima spasa.

Podržite ovu stranicu, podijelite je sa svojim prijateljima i istomišljenicima.

79 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ljudska prava

Čitano

To Top