Pratite nas

Galović, Pokupec i Rogina čestitali novu 2018. članovima i simpatizerima Slobodne Hrvatske

Fotografija: Slobodna Hrvatska

Vijesti

Galović, Pokupec i Rogina čestitali novu 2018. članovima i simpatizerima Slobodne Hrvatske

Supredsjednici stranke Slobodna Hrvatska Danijel Galović, Ivan Pokupec i Damir – Kristijan Rogina su ispred Stranke uputili čestitku članovima Slobodne Hrvatske kao i njenim sve brojnijim simpatizerima:

Poštovani članovi i simpatizeri  Slobodne Hrvatske,

iza nas je aktivistički vrlo burna 2017. u kojoj smo imali naglasak na programskoj profilaciji stranke i privlačenju članstva u čemu smo napravili važan iskorak.

Zahvaljujući aktivnostima na terenu i online platformama stranka Slobodna Hrvatska je sve više prepoznata kao ozbiljan partner i čimbenik u borbi protiv političke i pravosudne korupcije, borbe za novi Ovršni zakon , borbe za energetsku neovisnost i transparentan rad institucija, u očuvanju prirodnih resursa, zdravog okoliša i hrane, borbe za ljudska prava i slobode odabira liječenja, općenito borbe za ekonomski samoodrživu i prosperitetnu bogatiju  Hrvatsku sretnih građana koji žele u njoj ostati,  raditi i živjeti dostojanstvenim životom. 

Drago nam je što se u 2017. g. naše članstvo nekoliko puta povećalo, a s tim i obveze bolje i ažurnije suradnje sa središnjicom Stranke kao i rast organizacija Stranke na terenu  što ćemo morati unaprijediti u 2018. godini. Nadamo se da ćemo u tome imati vašu pomoć i podršku.

Kao i do sada bit ćemo orijentirani na stvaranje sigurnije i zdravije budućnosti za obitelji i buduće generacije u čemu ćete i vi moći aktivno sudjelovati.

Želimo vam sretnu i uspješnu novu 2018. godinu!

S poštovanjem,

supredsjednici Slobodne Hrvatske:

Ivan Pokupec,

Danijel Galović,

Damir – Kristijan Rogina

Pozivamo naše članove i simptizere da rad stranke prate na Facebook stranici i Twitteru Slobodne Hrvatske, Portalu SH i Biltenu SH, kao i da se oni koji još nisu aktivnije uključe u kreiranje politike Stranke kako bismo bili još uspješniji u stvaranju temelja za doista slobodne Hrvatske.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

38 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

Čitano

To Top