Pratite nas

Marš za bolju Hrvatsku

Dino Vrandečić

Marš za bolju Hrvatsku

Već godinama smo svjedoci tragične politike hrvatske vlade kao i njezinih devastirajućih posljedica na društvo u cjelini.

Vladina agenda: zaduži, raskući, raseli, najbolje pokazuje koji su ciljevi hrvatskih vazala i za čije interese zastupaju.

Hrvatski građani, za njih su tako postali neželjeni teret u vlastitoj zemlji, jer Hrvatska je postala tek vrijedna nekretnina u geopolitičkim planovima stranih nalogodavaca i njihovih političkih egzekutora u Hrvatskoj.

Hrvatskim građanima političke, financijske i ekonomske elite već desetljećima poručuju da “šetamo”; šetamo van Hrvatske, poručuju nam da bolji život potražimo negdje drugdje, poručuju nam  da šetamo daleko od Hrvatske koja je sve više privatno vlasništvo a sve manje država svih njenih građana. poručuju nam da šetamo van svoga ovršenoga doma, svog dvorišta i  kao 91. ponesemo samo plastičnu vrećicu uspomena na nekoć lijepu,ponosnu i našu zemlju.

Zato ove godine nećemo šetati, marširati ćemo. Biti će to marš slobodnih ljudi slobodnim gradovima slobodne Hrvatske. Marširat ćemo kao jedan, glasno i ponosno, jer svoji smo na svome, a Hrvatska zemlja koju biramo za naš bolji život.

Ove godine marširamo, jasno šaljući poruku anemičnoj vladi: Vrijeme je da vi šetate kako bi Hrvatska mogla živjeti.

Pridružite se svi maršu za bolju Hrvatsku, jer bolja Hrvatska je u vašem gradu, tek nekoliko koraka od vas.

Bolja Hrvatska je 26.5.2018.

Nastavi čitati
Preporučamo

Više u kategoriji Dino Vrandečić

Čitano

To Top