Pratite nas

Dok se uhljebi iz HEP-a časte, sirotinja se smrzava u mraku

Fotografija: Slobodna Hrvatska

Damir Trnačić

Dok se uhljebi iz HEP-a časte, sirotinja se smrzava u mraku

Kao što smo i najavili prošli tjedan, nakon što nam uhljebljena direktorica iz slavonskobrodske Elektre nije htjela dati izjavu uputili smo se u Zagreb u glavnu upravu HEP-a u nadi da će nas tamo primiti na razgovor.

Uhljebljeni HNS-ovci u HEP-u siromašne smatraju nižim bićima

Jučer smo oko pola 10 došli do info pulta i zatražili da nas upute na nekoga iz ureda odnosa s javnošću HEP-a tko nam može dati službenu izjavu vezanu za obitelj Pavičić te za uhljebljivanje u slavonskobrodskoj Elektri.

Dali su nam broj od gospođe Ivane Brnade i rekli da ona trenutno nije u zgradi te da je nazovemo poslije 12 sati i dogovorimo se vezano za izjavu.

Nakon desetak upućenih poziva nitko nam se nije javljao na taj broj pa smo se oko 12 i 45  vratili u zgradu HEP-a. Na info pultu su nam tada rekli da se gospođa Brnada ne javlja jer je na sastanku. Rekli smo da ćemo pričekati i sjeli u predvorju.

Vrijeme je prolazilo, a mi smo promatrali kako kuriri konstantno donose božićne poklone zaposlenicima HEP-a.

Fotografija: Damir Trnačić

Oko 14 i 30 ponovno smo upitali osoblje na info pultu da kontaktiraju gospođu Brnadu ili da nas upute na nekoga drugoga. Nakon par poziva djelatnica nam odgovara da nitko ne želi dati izjavu i da se obratimo pisanim putem na email adresu HEP-a.

Ovakav bezobrazluk nakon gotovo pet sati čekanja još nisam doživio. Te uhljebčine nam se smiju u lice i pljuju po sirotinji, pljuju po istinskim hrvatskim braniteljima poput gospodina Pavičića čija obitelj sedam godina živi bez struje. Pljuju po svima nama dok su vjerovatno već otišli na skijanje pa ne mogu dati izjavu ili su neškolovani i nisu sposobni sastaviti suvislu rečenicu pa se stide stati ispred kamere.
HEP je prepun uhljebljenih HNS-ovaca, a sada im se vratio i kralj ljigavaca Ivan Vrdoljak koji će učvrstiti njihove fotelje te zajedno sa Plenkovićem Ii HDZ-om i dalje nastaviti pljuvati po svima nama. Slobodna Hrvatska će se potruditi da u budućnosti svi ti uhljebi odlepršaju iz državnih firmi na neko egzotično mjesto poput Golog Otoka.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

158 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Damir Trnačić

To Top