Pratite nas

DVIJE POLITIČKE ŠKOLE PRED TSUNAMI NA JESEN

Dino Vrandečić

DVIJE POLITIČKE ŠKOLE PRED TSUNAMI NA JESEN

Birači će i ovog puta imati izbor, prvi koncept zovemo ;
AGRESIVNA PASIVNA POLITIKA MEĐUNARODNE INERCIJE.
To je dominantna politička škola u Hrvatskoj, čiji su najistaknutiji predstavnici HDZ i SDP.
Ova škola se temelji na pasivnom promatranju svijeta i društva oko sebe te vrlo agresivnim stavom o potrebi pasivnog prepuštanja inerciji međunarodnih odnosa, također i vjeri u dobru turističku sezonu, koja će još jednu godinu odgoditi konačni slom krhkog gospodarstva.

Trenutno zaštitno lice ili bolje reći “maska” te škole pasivno agresivne inercije je premijer Plenković, čovjek koji utječe na ništa ali je zaslužan za sve..Spasio nas je od COVID kuge, taman da stignemo na izbore, u Europi se tuku ne bi li nam poklonili što više besplatnog novca, zaustavio je zagrebački potres na 5.3 stupnjeva po Richteru iako je trebao biti 7.3. a sad će HDZ i vratiti INU od Mađara, koju su Mađarima prepustili “neki pojedinci” unutar HDZ a, nipošto i nikad HDZ. Plenković upozorava da su svi osim njega, Bere iz SDP-a, Štromara iz Hrvatske Nastrane Stranke HNS, zapravo aktivisti.

BIRATI HDZSDP ZNAČI IZABRATI NASIP OD PAPIRA PRED JESENSKI UDAR TSUNAMIA.

To nas dovodi do druge političke škole u Hrvatske;
NEOVISNA, AKTIVNA I GRAĐANSKA ŠKOLA.
Vrlo mlada škola koja nema 70 godišnje iskustvo vladanja poput HDZSDP-a. To su uglavnom male stranke, nezavisne liste, pojedinci, koji smatraju da se samo aktivnim sudjelovanjem u društvu može utjecati na njega.

ZAŠTO SU OVI IZBORI VAŽNI GRAĐANIMA?
Jesen ne donosi drugi val korone, već tsunami naplate potraživanja.
Sva inercija hdzsdp škole dolazi na naplatu, a COVID će ostaviti blagajnu praznu zbog loše turističke sezone. Ukoliko bi i tada na vlasti bili predstavnici pasivnog kriminala, ne bi im preostalo ništa drugo nego da započnu sa totalnom, fire sale rasprodajom Hrvatske, njezinog teritorija i prirodnih resursa. Jedino tako bi mogli i dalje nastaviti živjeti od kriminalnog nerada i korupcije, a Hrvatsku po zakonu inercije prepustiti onome što sutra donese.
Ono što donosi sutra nije drugi val nego tsunami. Jedina šansa Hrvatske je u aktivnoj obrani i politikama koje bi poticale domaću gospodarsku aktivnost, smanjivanje mafijaških centara za uhljebljivanje zaslužnih HDZ i SDP prostitutki i sličnih proračunskih rupetina.

Takve rupetine,zadnje su što nam treba kad tsunami udari u nasip kojega je HDZ oslabio godinama krađe i korupcije, napravio mnoge rupe u nasipu baš kao i u nasipu kod Gunje.

BIRATI HDZSDP ZNAČI IZABRATI NASIP OD PAPIRA PRED JESENSKI UDAR TSUNAMIA.

Nastavi čitati
Preporučamo
Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Dino Vrandečić

Popularno

To Top