Pratite nas

EKSKLUZIVNO – BORIS IVETIĆ UHIĆEN

Vijesti

EKSKLUZIVNO – BORIS IVETIĆ UHIĆEN

Boris Ivetić započeo je svoj štrajk glađu pred zgradom Ministarstva znanosti i obrazovanja prije pedesetak dana, a sve kako bi ukazao na korupciju koja se dešava na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom Fakultetu. Obratio se apsolutno svim institucijama. Nisu ga čule.

Iako je mirno prosvjedovao pred Ministarstvom izgleda da je istina koju iznosi zasmetala ministrici Divjak. Jučer nam je Boris osobno potvrdio kako je ista pokušala otuđiti te oštetiti njegov transparent na kojemu je pisalo „MINISTRICE ZAŠTO SKRIVATE KRIMINAL NA PMF-U“.

Nakon jučerašnjeg sramotnog pokušaja gašenja prava na slobodu govora stvari postaju ozbiljne!

Upravo u ovim trenucima ispred zgrade Ministarstva znanosti i obrazovanja u Zagrebu –gdje je Boris 50tak dana mirno prosvjedovao – pojavila se policija! Boris je lišen slobode i odlukom suda pritvoren u Remetinec. Ukazivanje na korupciju u Ministarstvu znanosti i obrazovanja demokratskim alatom koje je zajamčeno Ustavom Republike Hrvatske preko noći postaje opasnost za vladajuće. U zadnje vrijeme pitamo se gdje mi to živimo? Prisjetimo se čovjeka s papirićem “ĆAĆA” kojeg je premijer Plenković ubrzo “uklonio iz svog vida” uz pomoć policije. Do kada ćemo im ovo dozvoljavati? Zaista je vrijeme da reagiramo! Tko je od nas slijedeći?

Danijel Galović, supredsjednik Slobodne Hrvatske poručuje institucijama: „Pustite čovjeka na slobodu!“ Slobodna Hrvatska daje potpunu podršku Borisu, a spremni smo i djelovati! Mi se ne bojimo!

Tražimo pravdu i pozivamo građane da traže isto! PRAVDA ZA BORISA!

 

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

Popularno

To Top