Pratite nas

EKSKLUZIVNO: Danijel Galović, nositelj liste Slobodne Hrvatske u III. izbornoj jedinici izbačen iz B2 Kapitala!

Izbori

EKSKLUZIVNO: Danijel Galović, nositelj liste Slobodne Hrvatske u III. izbornoj jedinici izbačen iz B2 Kapitala!

Danas je Danijel Galović izbačen iz prostorija B2 kapitala, Radnička cesta 41 usprkos činjenici da je njegov dolazak bio najavljen!
Tim sramotnim činom zabranili su mu nazočnost na pregovorima između jednog prevarenog člana udruge Ovršni, koje je Galović predsjednik te B2 Kapitala, organizacije koja posluje u Republici Hrvatskoj mimo osnovnih zakonskih propisa!
Nakon što je Galović spomenuo da u B2 Kapital došao ne samo kao predsjednik udruge Ovršni, nego i u svojstvu predsjednika Mreže potrošača Hrvatske te da prate slučajeve prevarenih potrošača odgovor je ostao isti: Napustite prostorije B2 Kapitala.
Nije dovoljno da B2 Kapital uredno svakoga mjeseca zarađuje na ovršenim građanima kao da su komad mesa, a ne ljudi sa pravima. Nije dovoljno što je B2 Kapital za vrijeme pandemije koronavirusa dobio milione pomoći od države. Nije im čak niti dovoljno što ne bi trebale niti postojati! Uz sve imaju srama bahato zatvarati vrata nama koji želimo pomoći ljudima koje varaju!
E baš zato Danijel Galović se ne predaje te ide uz vašu pomoć u Sabor da zajedno sa svojim istomišljencima inicira saborsko istražno povjerenstvo koje će se sa ovim analno zgrtačkim agencijama posebno pozabaviti.
DOLAZI OLUJA, oluja koja će otpuhati sve vaše ugovore! STOP PLJAČKI AGENCIJA ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA!

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Izbori

Popularno

To Top