Pratite nas

HDZ PSEUDODRŽAVA POSTAJE POGUBNA ZA OPSTANAK VEĆINE GRAĐANA, VRIJEME JE ZA GRAĐANSKU I DEMOKRATSKU DRUGU REPUBLIKU!

Komentar dana

HDZ PSEUDODRŽAVA POSTAJE POGUBNA ZA OPSTANAK VEĆINE GRAĐANA, VRIJEME JE ZA GRAĐANSKU I DEMOKRATSKU DRUGU REPUBLIKU!

Hrvatska nije republika jer republika podrazumijeva državno uređenje u kojoj su građani suvereni i kao takvima država pripada građanima.

Iako hrvatski Ustav također definira ove temeljne postavke, naša gorka stvarnost u potpunosti je drugačija. Hrvatska je taoc kriminalaca koji imitiraju političku stranku, a Hrvatsku međunarodno prezentiraju kao modernu i demokratsku državu. Iako je malo kome u inozemstvu uvjerljiva ovakva šarada, puno im je važniji interes kojeg mogu ostvariti za svoje zemlje pa zato ignoriraju činjenicu da je Hrvatska taoc mafije jer na taj način za uzvrat dobiju vrijedne Hrvatske resurse.

U samoj Hrvatskoj građani žive u sve većoj bijedi te već godinama traje nezapamćeni egzodus iz Hrvatske. Ovakva Hrvatska nije plod pogrešne politike ili politike uopće, već je plod vrlo dobro osmišljene kriminalne strategije koja politiku, zakonodavstvo, medije i ostale poluge moći i kontrole, uspješno koristi za svoju kriminalnu agendu i to sve pod plaštom politike. U ovakvoj kriminalnoj pseudodržavi, za vas građane nema mjesta. Najviše čemu se možete nadati jest porcija graha za praznika rada.

HDZ pseudodržava postaje pogubna. Rapidna depopulacija stvoriti će prostor za konačnu rasprodaju same supstance, isto kao što je u 90-im pretvorba stvorila preduvjet za uništavanje gospodarstva.

Vrijeme je za drugu republiku

Druga republika je pravna država u kojoj se kriminalcima skida politički imunitet, a kriminalne organizacije se ne mogu više skrivati pod plaštom politike.

Druga republika je demokratska država i u njoj se volja naroda ne može instrumentalizirati niti se njome može manipulirati.

Druga republika je građanska i u njoj je politika servis građanima te je interes građana prvi i osnovni smisao politike.

Druga republika je suverena te se u takvoj republici nacionalni interesi štite svim sredstvima, a svaki pokušaj povlađivanja stranim interesima u cilju stjecanja osobne ili partikularne dobrobiti smatra se veleizdajom.

Druga republika je humana te nikada ne prepušta svoje građane surovim uvjetima kapitalističkog tržišta i socijalnog darvinizma.

Druga republika je socijalna te svi njeni građani imaju jednake mogućnosti u skladu sa svojim osobnim potencijalima i afinitetima, te pripadnost nekoj stranci ne može biti preduvjet društvenoj samorealizaciji.

Ovakva Hrvatska kakvu trenutno imamo/nemamo pred izumiranjem je, gospodarskim i biološkim. Posljedica je to interesnih skupina kojima je slaba i umiruća Hrvatska pogodna za prosperitet.
Druga republika priznaje interese samo jedne interesne skupine, Hrvatskih građana.

Druga republika je nužna ukoliko želimo opstati i prosperirati kao narod, u modernoj i demokratskoj republici!

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Komentar dana

To Top