Pratite nas

Inicijativa Ovršni ustanak dodijelila Zlatnu omču Andreju Plenkoviću za štetočinu 2017. g.

Fotografija: Dijana Savić

Vijesti

Inicijativa Ovršni ustanak dodijelila Zlatnu omču Andreju Plenkoviću za štetočinu 2017. g.

Inicijativa Ovršni ustanak poslala nam je priopćenje u vezi svoje akcije prema Vladi Republike Hrvatske s ciljem deblokade računa građana. U tom zahtjevu Vladi RH stoji:

Poštovani premijeru Plenkoviću, poštovani članovi Vlade Republike Hrvatske,

Prošlo je 16 dana od našeg zahtjeva za deblokadom računa na kojeg se niste niti osvrnuli. Ovaj put tražimo da kao točku dnevnog reda na sjednici Vlade RH 28. prosinca 2017. uvrstite točku o hitnom donošenju uredbe o deblokadi računa građana i poslovnih subjekata Hrvatske.

Problem blokiranih i ovršenih građana je uz korumpirano sudstvo sigurno jedan od najvećih problema u Hrvatskoj jer pogađa ne samo preko 320.000 blokiranih građana Hrvatske već i članove njihovih obitelji  pa je zapravo jedan  milijun građana Hrvatske direktno egzistencijalno ugrožen blokadom računa koja je posljedica zločinačkom i genocidnog Ovršnog zakona. Brojke o blokiranih su zastrašujuće. Oko 90% blokiranih građana je u blokadi preko 365 dana, a mnogi već niz godina bez ikakve šanse da otplate svoj dug. Glavnica njihovog duga je oko 8 milijardi kuna, ali njihov ukupni dug je nevjerojatnih 42 milijardi kuna, a dnevno raste za čak  2,2 milijuna eura! Zatezne kamate na taj dug iznose 21 milijardu kuna! Ekonomski stručnjaci su  do sada često naglašavali  da ovakvih trajnih blokada računa građana i poduzeća nema nigdje u svijetu. Tako nešto se drugdje  radi samo prema mafiji. Blokade računa su glavni okidač za iseljavanja. One paraliziraju i građane i poslovne subjekte i zato moraju biti pod hitno uklonjene.

Stavili su omču oko vrata hrvatskom narodu i to jasno moramo svima reći. Vi ste nam Ovršnim zakonom stavili tu omču i vi je možete i morati skinuti jer su posljedice ovog zakona pogubne za hrvatski narod.

S poštovanjem,

Ispred Inicijative Ovršni ustanak:

Danijel Galović

Uz zahtjev nekoliko članova Inicijative došlo je uručiti priznanje Andreju Plenkoviću za političku štetočinu 2017. godine i nagradu Zlatnu omču. Blokirani i ovršeni su izabrali pobjednika između 5 nominiranih:

  1. Zdravko Marić, zbog pokušaja uvođenja poreza na nekretnine i teroriziranje građana preko FINA-e;
  2. Dražen Bošnjaković, jer je napisao sadašnji Ovršni zakon i ništa nije učinio kao ministar pravosuđa se taj zakon promijeni;
  3. Martina Dalić, zbog donošenja štetnog Lex Agrokora jer vodi takvu gospodarsku politiku da radom u Hrvatskoj blokirani nikad ne mogu otplatiti dug;
  4. Andrej Plenković, jer vjerodostojno obmanjuje građane da će riješiti problem blokiranih;
  5. Kolinda Grabar – Kitarović, jer je došla na vlast lažući blokirane i ovršene građane da će riješiti njihov probleme.

Evo rezultata glasovanja za političku štetočinu 2017. u Hrvatskoj:
1. Andrej Plenković (282 glasa)
2. Zdravko Marić (112 glasa)
3. Martina Dalić (78 glasova)
4. Kolinda Grabar-Kitarović (35 glasova)
5. Dražen Bošnjaković (30 glasova)

“Andrej Plenković je uvjerljivo pobijedio ispred Zdravka Marića. Nažalost, ova lista bi trebala biti puno duža. Konkurencija je bila vrlo oštra tako da je bilo teško izabrati 5 najjačih kandidata koji čine najveću štetu hrvatskim građanima. Ovo glasovanje je bilo vremenski ograničeno. Kad je završilo još veći broj  građana podržalo ovaj izbor, a preko 80.000 ih je vidjelo ovu anketu.  Također su se brojni građani uključili u slanje mailova  sa zahtjevom za uvrštenje te točke dnevnog red u sklopu naše akciji mail bombinga. Podrška našoj inicijativi sve više raste na čemu vam se puno zahvaljujemo!”, poruke je Inicijative Ovršni ustanak.

Nastavi čitati
Preporučamo

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

49 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top