Pratite nas

Loša uprava na kormilu Uljanika, loša uprava na kormilu Hrvatske!

Fotografija: Uljanik

Gospodarstvo

Loša uprava na kormilu Uljanika, loša uprava na kormilu Hrvatske!

Agonija Uljanika se nastavlja. Radnici u štrajku. Posljedice gašenja Uljanika su dvojake: nove ovrhe i blokade i nova iseljenja iz Hrvatske. Varioci i drugi metalski radnici su tražena radna snaga vani.

Strateški partner Uljanika Kermas energija je htjela navodno pomoći Uljaniku pomoću kredita.  Ta firma je zatražila  kredit od HBOR-a kako bi dao pozajmicu Uljaniku za plaće, no to je odbijeno. Što je zauzvrat tražila je pitanje. Ipak 24 sata i još neki mediji su objavili vijest da su pomogli Uljaniku što nije istina. Radnici u štrajku traže da nesposobna uprava odstupi.

Tko je imenovao nesposobnu upavu? Je li u pitanju politički posavljena uprava? Koje su stranke podobnici? Koliko je Uljanik davao za kampanje političara? Kažu da je Uljanik rupa bez dna. Zašto ne uđe revizija u Uljanik da se vidi gdje su curili novci?

Koliko kao država dobivamo ili gubimo gašenjem Uljanika? Nema dileme. Možemo biti samo gubitnici. Zato podrška radnicima Uljanika u nastojanju da loša uprava odstupi! Loša uprava na Kormilu Uljanika, loša uprava na kormilu Hrvatske. Narod plaća ceh, ali posljedice su dalekoseže jer imperija uzvraća udarac iseljavanjem zato što vlast u konačnici proizlazi iz naroda i pripada narodu, bez obzira koliko to osporavala uprava Uljanika i Vlada Republike Hrvatske.

Nastavi čitati
Preporučamo

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Gospodarstvo

To Top