Pratite nas

MOGLI STE SRUŠITI OVRŠNI, ALI NISTE!

Ovršni Ustanak

MOGLI STE SRUŠITI OVRŠNI, ALI NISTE!

Izgleda da je biti borac protiv Ovršnog zakona postalo moderno. Do prije tri tjedna od Bože Petrova, Nikole Grmoje i ekipe iz MOST-a nije se moglo čuti niti riječi podrške za rušenje Ovršnog zakona, no čuda se izgleda ipak događaju-danas pred izbore sjetili su se ovršenih građana.

Tko ima sinkopu? Mislite da su vam građani zaboravili da niste srušili Ovršni? Da ste doveli zločinačku organizaciju na vlast? MOST je bio na vlasti i čak štoviše imali ste ministra pravosuđa Antu Šprlju što znači da ste bili u mogućnosti srušiti ovaj robovlasnički zakon. Imali ste sve uvjete da se donese novi, bolji, bez FINE i ostalih pijavica, dostojanstveniji Zakon koji ide u korist građanima. MOGLI STE, ALI NISTE!

Još kao inicijativa davali smo vam naše prijedloge Ovršnog zakona, no zaobilazili ste nas u širokom luku. Isto tako dopustili ste i masovne deložacije građana iako ste imali Škibolin zakon, ali ga je MOSTOV ministar pravosuđa odbio. No velikim požrtvovanim naporom najmlađi saborski zastupnik bez vaše pomoći ipak ga je provukao. Dijela govore više nego riječi i obećanja.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ovršni Ustanak

Popularno

To Top