Pratite nas

NAVIKLI SE HDZ-OVCI GAZITI NACIJU, ZAŠTO NE BI I DJECU NA CESTAMA?

Vijesti

NAVIKLI SE HDZ-OVCI GAZITI NACIJU, ZAŠTO NE BI I DJECU NA CESTAMA?

Autor: Nedjeljka Lončar

Pod HDZ-ovim kotačima

Sve ovo postaje bizarno. Svakodnevno čitamo razne gadosti koje bez pardona čini politička kasta. HDZ-ovci prednjače u nasrtaju na dječicu prilikom prelaženja ulice.

Ovoga puta se nemili događaj zbio na samoj zebri?! Naime, HDZ-ov saborski zastupnik Žarko Tušek udario je jučer dijete na pješačkom prijelazu u Krapini. U PU krapinsko-zagorskoj je potvrđeno kako je došlo do nesreće i da je dijete zbrinuto u bolnici u Zaboku. Kažu nam kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

U prošli četvrtak pak, Župan Sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić, još je jedan istaknuti HDZ-ovac koji je prouzročio prometnu nesreću. Događaj se zbio u mjestu Brest između Petrinje i Siska u zavoju je izletio iz svog traka u suprotni smjer i udario u drugi auto zagrebačkih tablica koji je vozila 58-godišnja gospođa. Srećom, gospođa nije zadobila ozlijede. Prema procjeni policije, nastala je materijalna šteta oko 10.000 kuna. Vijest o događaju je izvijestila novinarka iz net.hr, Đurđica Klancir, koja je sa stanovitim Županom imala nedavno vrlo neugodnu situaciju. Dotični joj je poslao policiju na radno mjesto pokušavajući ju zastrašiti. Očito mu nije pošlo za rukom.

Damir Dekanić, također istaknuti HDZ-ovac i voditelj Uprave vinkovačke podružnice Hrvatskih šuma, u alkoholiziranom je stanju prošloga tjedna sudjelovao u prometnoj nesreći dok je vozio službeni automobil, doznaje Telegram. Protiv njega će, kako stoji u navodima PU Vukovarsko srijemske, zbog izazivanja prometne nesreće biti podnesen obvezni prekršajni nalog i baš nas zanima kako će ova priča završiti. Svakako ćemo imati oči širom otvorene.

Promatrajući sve ovo ne možemo se oteti dojmu kako se postupa bahato i kako se ležerno prelazi preko svih svinjarija koje povlašteni čine svakodnevno. Zašto bi se opterećivali pravilima i poštivali Zakone kad znaju da neće snositi nikakve posljedice. Ta ne snose ih tri desetljeća, gazeći sve ispred sebe. Sada i doslovno na našim cestama.

Kuda HDZ prođe, trava više ne raste.

Nastavi čitati
Preporučamo

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top