Pratite nas

NE TRAŽIMO OPROST DUGOVA, VEĆ PREDAH!

Ovršni Ustanak

NE TRAŽIMO OPROST DUGOVA, VEĆ PREDAH!

19. ožujka 2020. g. obratili smo se Vladi Republike Hrvatske (RH) sa otvorenim pismom u kojem smo tražili moratorij na ovrhe i deblokade računa potrošača NA ROK OD GODINE DANA radi krizne situacije uzrokovane epidemijom koronavirusa. Nije se tražio oprost već PREDAH.
Tražimo predah za ovršene građane!
Trebalo je 42 dana karantene, tisuće otkaza i tragičnih sudbina da Sabor i Vlada RH odreagiraju i da se uspostavi moratorij za sve ovršene građane, ponavljamo moratorij ne otpis svih ovršenih građana. I TO NA SAMO TRI MJESECA! Još uvijek nije zadovoljen rok od godinu dana te hitno tražimo da to Vlada donese!
DOSTA POGODOVANJU BANKAMA!
Također je vrijeme da Vlada kaže DOSTA POGODOVANJU BANKAMA pa te donese i moratorij na kredite kako bi naši građani, potrošači, napokon mogli disati. Danas nije vrijeme za pogreške te su ove promjene nužne kako bi se zaštitili naši građani.
Istovremeno Vlada RH i Sabor omogućili su starletama u skupoj odjeći i obući, tvrtkama koje dobro posluju pomoć u vidu poreznih Kuna, a da isti nisu morali moljakati i javno se sramotiti… Popis svih koji su dobili pomoć možete vidjeti na LINKU. Modni mačak, Iva Todorić, Severina, Index.hr, M San samo su neki, Vladi HDZSDP-a tako dražih, tako bližih, tako bitnijih od ovršenih.
Sramota, ali ne ovršenika, već onih na vlasti.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ovršni Ustanak

Popularno

To Top