Pratite nas

Ostanimo povezani

Gospodarstvo

Ostanimo povezani

Krizno stanje zbog koronavirusa u Hrvatskoj zabrinulo je građane u vezi mnogo toga, pa i u vezi davatelja javnih usluga.

Neki od njih građanima su odlučili izaći u susret, dok neki drugi uopće niti ne pomišljaju da odgode plaćanje svojih usluga, već su još žešće sjeli na ionako preopterećena i savijena leđa građana.

Među njima su teleoperateri – beskrupulozne krvopije i lešinari. Oni ne razmišljaju o odgodi plaćanja, već čine baš suprotno tome – masovno isključuju usluge neplatišama sitnih dugovanja. Šalju im i opomene pred ovrhe, kojima jadnim ljudima dodatno stežu omču oko vrata.

Oduvijek su bili krvopije. Lihvarske, prevarantske korporacije bez imalo milosti. U ovim teškim vremenima, umjesto da malo “olabave” i pokažu humanost i ljudskost, oni još žešće gaze građane i gule preostalu kožu s njihovih kostiju.

Dok su u Italiji oprostili cijele rate režija, uopće nas ne bi začudilo da ovdje, prema jednom aktualnom memeu, još uvedu i novi trošak – virusarinu.

Prokleti su, oduvijek su to i bili. Kruže iznad sitnih neplatiša, kao lešinari iznad izgubljenih u pustinji. Nanjušili su slabost i nemoć, njima znak za skori ručak. Dok su u Italiji oprostili cijele rate režija, uopće nas ne bi začudilo da ovdje, prema jednom aktualnom memeu, još uvedu i novi trošak – virusarinu.

Nastavi čitati
Preporučamo
Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Gospodarstvo

Popularno

To Top