Pratite nas

Ovršni zakon ubija!

Ovršni Ustanak

Ovršni zakon ubija!

Ovršna mafija, odnosno legalno kamatarenje hrvatskih građana, uz punu podršku politike i blagoslov Vlade, djeluje već godinama, a njen najveći uspon počeo je 2010. godine, kada je usvojen tzv. novi Ovršni zakon.

Tadašnja Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku, prema kojoj su Fina i javni bilježnici dobili ovlasti glavnog egzekutora. Zbog omče oko vrata koju od tada nose hrvatski građani, i sve siromašnijeg društva, događaju se brojne životne tragedije o kojima malo tko piše. Raspadaju se obitelji, brakovi, događaju se samoubojstva, mnogi su psihički oboljeli, a da ne spominjemo da je samo prošle godine u inozemstvo, tražeći spas, iselilo više od 50 000 očajnih ljudi.

Ovrhe nas ubijaju u tišini, polako i genocidno.

Vlada je pustila mantru da smo svi mi pred zakonom jednaki, no evidentno je da nam time mažu oči. Niti smo svi jednaki, niti je zakon za sve isti. Kad si Ti dužan državi, ovrhe stižu munjevitom brzinom, a kada je država dužna Tebi, nikome ništa.

Dragi naši ovršeni, blokirani, prevareni i poniženi građani! Da li je ovo Hrvatska za koju su mnogi ginuli? Samo najveći optimisti i naivci mogu povjerovati da autori genocidnog Ovršnog zakona imaju namjeru ispraviti nepravde u novom Ovršnom zakonu, koje su počinili donošenjem onog prvog.

Kada postanemo država bez kriminalnih organizacija i političkih nasilnika, tek onda ćemo imati društvo u kojem će svaki oblik nasilja biti neprihvatljiv, pa tako i nasilje putem Ovršnog zakona.

Nastavi čitati
Preporučamo
Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ovršni Ustanak

Popularno

To Top