Pratite nas

Parodijom protiv lakrdije! Posjet Slobodne Hrvatske SDP-u!

Vijesti

Parodijom protiv lakrdije! Posjet Slobodne Hrvatske SDP-u!

Nakon prošlotjedne posjete HDZ-u, u kojem im je Slobodna Hrvatska uručila pismo isprike što se usudila kandidirati protiv njih, logičan slijed je posjetiti njihove najvjernije partnere SDP!

Slobodna Hrvatska poručuje SDP-u da ostanu dosljedni, da ostanu najvjerniji partner HDZ-u te da zajedno uložimo sve snage kako bi se ostvario cilj-potpuna pobjeda HDZ-a na predstojećim izborima. Zajedničkim trudom vjerujemo da HDZ može osvojiti 99% na izborima za Europski parlament 2019.

U nastavku prenosimo tekst pisma Slobodne Hrvatske koje je predano SDP-u.

Dragi Davore,
vjerujemo da si vidio našu ispriku HDZ-u. Smatramo da ona nije potpuna bez isprike SDP-u jer: “Jedna duša, a vas dvoje”. I zato smo danas ovdje.
Došli smo apelirati na tebe da se pobrineš kako bi HDZ ostvario željeni rezultat na predstojećim izborima: 99% glasova. To nije moguće bez predivne harmonije i međusobnog nadopunjavanja između vas i njih.
SDP je uvijek baštinio europske vrijednosti te je sa HDZ-om Europi dao mnoge hrvatske vrijednosti: telekomunikacije, INA-u, mlade i obrazovane ljude… Ovakav hrvatski doprinos europskim vrijednostima bio bi nemoguć bez drugarstva SDP-a i HDZ-a te je to jasan dokaz kako se cijela Hrvatska rasprodati može, kad se u partijama ruke male slože.
Iako je SDP-ova socdemokracija uvjerljiva kao i HDZ-ovo domoljublje i demokršćanstvo, smatramo da ima još prostora za napredak. Sistemska korupcija nije ugrožena dokle god su SDP i HDZ zajedno na istoj partijskoj liniji, ali možete još bolje! Velika koalicija ima svu našu podršku i nadamo se da ćete nastaviti s tim projektom i nakon ovih izbora. SDP je bio dvaput na vlasti i dokazao dva puta da je partner na kojeg se može računati u očuvanju postojećeg stanja i zato vam se obraćamo za pomoć u našoj pro-HDZ kampanji.
Dokaz da je SDP na pravom putu dokazuju i naši simpatizeri, koji kažu da su tijekom traženja plastičnih boca već nekoliko puta naišli i na staklenku Nutelle te da stvarno ona sada ima poseban “šmek”. Ako to nije pobjeda socijalne demokracije plaćene 60.000 kuna mjesečno po eurozastupniku – ne znamo što jest.
Sigurnim smjerom, do pobjede i ponovnog ujedinjenja!

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top