Pratite nas

Plitvička jezera kao nasljedni feud HDZ-a i bankomat javnog novca

Fotografija: Pixabay

Ekologija

Plitvička jezera kao nasljedni feud HDZ-a i bankomat javnog novca

Plitvička jezera nisu nacionalni park već bogom dani nasljedni feud HDZ-a i bankomat javnog novca je činjenica koja je izašla na vidjelo sa sukobom Milinović – Plenković. Da smo pravna država Milinović bi već bio iza brave zbog javnog pozivanja na stranačko kadroviranje i korupciju.

Ličko – senjska županija s brojem od 50.927 stanovnika najslabije je naseljena od 21 hrvatskih županija. Po broju stanovnika negdje je u rangu s gradovima Karlovcem, Siskom ili Slavonskim Brodom, a ima manje stanovnika nego Sesvete koje su obična gradska četvrt Grada Zagreba. Upravo Ličko-senjska županija s HDZ-ovim županom Darkom Milinovićem razgolićuje svu nakaradnost teritorijalnog ustrojstva županija u Hrvatskoj i živi je dokaz da su županijske granice krojene po mjeri HDZ-a radi lakšeg vladanja.

Što su korijeni Milinovićevog sukoba s Plenkovićem koji je rezultirao njegovim napuštanjem  vodećeg mjesta HDZ-a u njegovoj županiji i obračunom s Plenkovićem preko medija?  Darko Milinović, notorni HDZ-ovac na posljednjim lokalnim izborima izgubio je kontrolu nad 500 milijuna kuna javnog novca. Svjestan činjenice da bez javnog novca ne vrijedi ništa ni on, ni ulizice koje je okupio oko sebe, ovih dana je napravio čin očajnika i napao središnjicu HDZ-a jer su postavili svoga, a ne njegovog čovjeka u sklopu unutarstranačkih obračuna te štetočinske stranke. Time je do kraja ogolio svoju nakaradnu i parazitsku politiku koja ne vrijedi apsolutno ništa i koja mora nestati kako bi Hrvatska preživjela.

Kako je Darko Milinović postao župan? On je izabran s 14.353 glasa koliko mu ne bi bilo dovoljno da postane obični zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba. Očito je kršenje Ustavne jednakosti građana Hrvatske u pravu na izbor predstavnika lokalne uprave i samouprave, ali to Ustavni sud ili Vladu RH ne dira jer puno je veći problem što je u sinekuru jednog HDZ-ovca uletio drugi HDZ-ovac. Dokle tako, narode!?

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

263 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ekologija

Popularno

To Top