Pratite nas

POGREBNO PODUZEĆE “BANDIĆ I KUMOVI”

Vijesti

POGREBNO PODUZEĆE “BANDIĆ I KUMOVI”

Dok se u Francuskoj i Španjolskoj masovno prosvjeduje na ulicama protiv nametnutih mjera koje su paralizirale gospodarstvo, a u SAD-u prosvjednici legalno nose jurišne puške – hrvatska policija upozorava građane grada Zagreba da je lupanje lončićima kažnjivo i da to ne smiju raditi.

Na sreću, buka lončića ne ometa Milana Bandića u gospodarstvenim djelatnostima. On je, javljaju mediji, odlučio povući potez koji u Hrvatskoj prvo vuče svaki “pravi i ozbiljni” političar: lupiti po džepu već ocijeđene građane.

Miki je povećao grobne naknade i troškove ukopa, neke i za sitnih 1.000 (tisuću) kuna. Neobjašnjene milijunske gubitke na poslu koji nikada ne staje platiti će Zagrepčani, ali to nije sve!

Ukoliko je grob Vašeg najmilijeg oštećen u nedavnom potresu, možete zatražiti obeštećenje! Naravno, ne od Milana i prijatelja, već od korisnika grobnog mjesta sa kojeg je pala ploča i oštetila Vaš grob. Drugim riječima, gradonačelnik je apsolutno uvjeren ne samo u postojanje zagrobnog života, već i u mogućnost naplate u njemu.

Uskoro očekujemo da FINA i agencije za utjerivanje dugova prošire poslovanje na područje Čistilišta i Raja. S ovakvim genijalcima i okruženi onima koji im daju glasove u Paklu već jesmo…

 

 

 

 

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top