Pratite nas

PRIJELOMNA VIJEST – NOVA TUŽBA PROTIV SLOBODNE HRVATSKE

Vijesti

PRIJELOMNA VIJEST – NOVA TUŽBA PROTIV SLOBODNE HRVATSKE

Nakon što je vodstvo Slobodne Hrvatske u jeku zadnje izborne kampanje dobilo lažne kaznene prijave zbog afere “papirić” – evo nam nova tužba i kaznena prijava, podebljana sa odštetnim zahtjevom od 100.000 Kn.

HDZ-ov načelnik Miljenko Vučković i Općina Klinča Sela tuže našeg vijećnika Općine Klinča Sela i Slobodnu Hrvatsku. Tužba i kaznena prijava podignute su zbog: “uvreda, klevete, povrede časti i ugleda”, a vezane su za objave na FB stranicama Slobodne Hrvatske – općine Klinča Sela koje potpisuje vijećnik Općine Klinča Sela Damir-Kristijan Rogina. Niti u jednoj od tih objava nisu spomenuti tužitelji. Sve objave su kritike i mišljenje o radu i djelovanju javnih osoba koje su demokratski izabrane.

Krimen koji nam se stavlja na teret je da, citiramo: “Općina trpi štetu u vidu nepovjerenja svojih stanovnika prema općinskom vodstvu, što potencijalno može rezultirati smanjenjem discipline stanovnika”. HDZ se u svome ludilu totalno razotkrio te PRIZNAJE da je pasivnost i submisivnost građana ono što ih drži na vlasti, a naše djelovanje razotkrivanja dovodi do onoga čega se HDZ najviše boji – “vaše nepokornosti” i nepristajanje na HDZ ludilo.

Javno najavljujemo da ćemo za svjedoka pozvati dr. Ivu Sanadera s trenutačnom adresom prebivanja u zatvoru Remetinec, kako bi na sudu posvjedočio tko to širi nepovjerenje u HDZ, zatim ćemo predložiti Zečinu i Anemičnoga, a za kraj Šeksa.

Nas tužbama zastrašiti neće, a vi u međuvremenu poradite na svojoj “disciplini”. Sve ovo je dokaz da radimo dobar posao.

Prvo ročište je zakazano za 14.10.  na Općinskom sudu u Jastrebarskom. Biti će zanimljivo.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top