Pratite nas

S teroristima se ne pregovara

Osvrti

S teroristima se ne pregovara

Drugi put

Za početak mi dopustite da budem vrlo jasan: ne postoji treći put.

To implicira da već postoje dva puta, što nije istina. Postoji jednopartijski sustav koji se raslojio u više ogranaka s različitom retorikom, dok je politika gotovo identična. Dakle, mi se tek možemo nadati kreiranju DRUGOG puta. On će se dogoditi kada eventualnim “putnicima” nekoliko stvari postane jasno:
1. Hrvatska nije ni slobodna, ni neovisna;
2. HDZ i SDP su dvije grane istog stabla;
3. ostale parlamentarne stranke su pod njihovom kontrolom;
4. sve bitne političke odluke se donose izvan Hrvatske;
5. podjela na lijeve i desne je igrokaz / podjela na vladajuću kastu (oporba uključena) i građane je jedina stvarna.

Idu izbori

Za dva mjeseca ćemo imati prijevremene izbore. Kako znam? U tjedan dana su me zvale tri različite opcije s pitanjem želim li im se pridružiti. Moj odgovor? Naravno da želim, nema problema… Tražim samo odgovor na jedno pitanje: KOJI JE VAŠ CILJ?

“Planiramo osvojiti 3-5 mandata…”;
“Želimo doći u poziciju gdje HDZ i SDP moraju pregovarati s nama…”

TU-TUUU, TU-TUUU…
Screw. That.

Nemam više ni vremena, ni volje za “alternativce” koji će obući odijelo i na ruku staviti skupi sat kako bi se čupali za par mrvica s HDZSDP-ovog stola. Za mlohavce koji će se s rođenim bratom posvaditi za 2-3 fotelje. Za “oporbu” koja s uhljebničke pozicije glumi revolucionare. Sezonske samoprozvane mesije.

Ratnika i generala na Facebooku imamo više nego Đakić u HVIDRA-i. Država je puna onih koji bi “skidali glave” i “bacali molotovljeve koktele”, ali eventualno subotom od 16 do 16:30. Ako je sunčano, ne više od 26 stupnjeva. Ne zanimaju me više prosvjedi na kojima uvijek viđam istih 30-tak lica ni lupkanje lončićima s balkona.

Been there, done that.

Zanimaju me samo mudonje, bez obzira na spol. Ljudi koji su spremni džonom ići na one koji su uništili Hrvatsku i SVE njihove suradnike po načelu: kriv, dok ne dokaže suprotno.
Zanima me samo osvajanje 76 mandata i političko taracanje HDZSDP-a te svih koji su im održavali erekciju pri silovanju naroda u zadnjih 30 godina.

S teroristima se ne pregovara.

Postoji li takva ekipa?

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Osvrti

Popularno

To Top