Pratite nas

Slobodna Hrvatska čestitala prvu obljetnicu Ovršnog ustanka

Fotografija: Slobodna Hrvatska

Damir-Kristijan Rogina

Slobodna Hrvatska čestitala prvu obljetnicu Ovršnog ustanka

Jedan od najvećih razloga zašto mladi ljudi napuštaju Hrvatsku, zašto raste broj socijalno ugroženih, zašto raste broj suicida i pada natalitet je posljedica Ovršnog zakon koji se iz godine u godinu “popravlja” da bi bio sve lošiji i kriminalniji. Taj domino efekt Ovršnog zakona moramo ukloniti ili ćemo i dalje kliziti u provaliju. Pogodovanje umreženoj OVRŠNOJ MAFIJI u koju su uključeni neki javni bilježnici, voditelji ovrha, odvjetnički uredi, suci i FINA, te politika koja iza svega ovoga stoji, mora prestati i nestati. DOSTA JE ovršnog terora!

U supotu 3. ožujka 2018. bit će točno godinu dana od kako ekipa iz građanske inicijative Ovršni ustanak koju čine aktivisti Slobodne Hrvatske, više drugih stranaka i udruga koje su se također uključile u borbu za novi Ovršni zakon s kvalitetnim rješenjima, ukazuju na taj pogubni domino efekt Ovršnog zakona. Iza njih je do sada preko 30.000 skupljenih potpisa za peticiju rušenja postojećeg Ovršnog zakona, preko 150 dana na cesti za štandovima, deseci prosvjeda i više performansa s ciljem donošenje puno pravednjeg Ovršnog zakona s ljudskim licem uz anuliranje štetnih podljedica postojećeg Ovršnog zakona donošenjem ili izmjenama  nekih drugim zakonima i uredbama. Okupljanje stručnjaka i pisanje novog zakona, te još puno toga dešava se zahvaljujući Danijelu Galoviću koji se nalazi na čelu aktivista ove inicijative koji okuplja uporne i vrijedne ljude oko sebe.

Čestitam svima ovu prvu godinu borbe protiv nakaradnog Ovršnog zakona kojeg ne prizna niti EU, jer ovrhe koje provode javni bilježnici u EU nisu po EU zakonoma legalne jer javni bilježnici nisu sudovi. Pozivam sve ljude kojima je stvarno DOSTA, da u subotu 3. 3. u 17:00 na Zrinjevcu u ZG pokažu da nam je stalo do Hrvatske!

Kao supredsjednik aktivističko političke stranke Slobodna Hrvatska dajem punu podršku inicijativi Ovršni ustanak i ispred Slobodne Hrvatske čestitam prvu obljetnicu!

Damir – Kristijan Rogina

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Damir-Kristijan Rogina

Popularno

To Top