Pratite nas

SVI NAŠI SNOVI MOGU POSTATI STVARNOST, AKO IMAMO VOLJE IĆI ZA NJIMA

Žana Beber

SVI NAŠI SNOVI MOGU POSTATI STVARNOST, AKO IMAMO VOLJE IĆI ZA NJIMA

Republika Hrvatska je jedinstvena, demokratska i socijalna država u kojoj VLAST PROIZLAZI IZ NARODA I PRIPADA NARODU! Tako bar piše u njenom Ustavu.

Svima nam je već postalo itekako jasno da ta teza baš i “ne drži vodu,” te da je to samo mrtvo slovo na papiru. Oni vladaju nama, a mi smo samo robovi, pasivni poslušnici kojima se konstantno oduzima svako pravo na DOSTOJANSTVEN ŽIVOT!

U našoj državi, jedino se štite prava pojedinih i podobnih, prvenstveno kriminalaca. To su upravo oni s vrha koji nam kroje sudbinu, dok nam istovremeno mažu oči lažnim moralom i poštenjem! Pokrali su sve što se pokrasti dalo, a nama brutalno i beskrupulozno oduzimaju svako pravo na dostojanstven život. Bacaju nam kosti kao vjernim psima, a mi glođemo i glođemo…

Koliko dugo još možemo izdržati, dragi ljudi?

Ubijaju nas polako, u tišini, i tako već godinama. Jednostavno rečeno, to se zove nasilje. Nasilje nad nama, od kojih zapravo i žive na visokoj nozi, dok je svaki naš novi dan doslovno borba za opstanak!

Živim za dan kada ćemo spoznati razliku između životarenja i života dostojnog čovjeka.

Dragi naši poniženi i prevareni narode, prestanimo im svjesno dopuštati da precjenjuju svoju i podcjenjuju našu inteligenciju! Za početak, prestanimo glasati za svoje zlostavljače, one koji su nas doveli do samog ruba siromaštva i propasti.

Probudimo se! Naša djeca zaslužuju bolje sutra! Krajnje je vrijeme da se probudimo iz sna i zajedničkim djelovanjem pokažemo mafiji da je njihovog zlostavljanja DOSTA!

Nastavi čitati
Preporučamo
Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Žana Beber

Popularno

To Top