Pratite nas

Uhljebljeni HNS-ovci u HEP-u siromašne smatraju nižim bićima

Fotografija: Slobodna Hrvatska

Vijesti

Uhljebljeni HNS-ovci u HEP-u siromašne smatraju nižim bićima

Prošli tjedan smo objavili tužnu priču obitelji Pavičić koja čitavih sedam godina živi bez električne energije nakon što im je Elektra isključila struju te ih kaznila s nevjerojatnih 57.000 kuna kazne zbog samovoljnog priključenja na mrežu uslijed spora oko postojanja i visine duga.

Zlotvori iz HEP-a kaznili obitelj sa 57.000 kn i 7 godina u mraku

Zapanjujuća je odlučnost HEP-a koji ostvaruje godišnju dobit od oko 2 milijarde kuna da ne ponudi nikakvo riješenje ovoj siromašnoj obitelji kako bi se izvukla iz pakla dugova, zateznih kamata i mraka. Obitelj Pavičić nije politički podobna niti kriminalno umrežena pa je od strane te iste politike osuđena na život u mraku.

Kazna od 57.000 kuna je drastična i potpuno u nesrazmjeru sa počinjenim prekršajem, a ne ispaštaju samo roditelji nego i djeca koja žive u mraku.

Danas su naši aktivisti otišli zajedno sa gospodinom Pavičićem u slavonskobrodsku Elektru kako bi razgovarali sa direktoricom i pokušali pronaći rješenje da obitelj Pavičić dočeka Božić u svome osvjetljenome domu, no direktorica nije imala vremena i razumjevanja niti za nas niti za gospodina Pavičića. Uputila nas je preko svoje tajnice da se obratimo upravi u Zagrebu.

Pitamo se koja je uopće uloga direktorice Branke Balašević ako nema vremena za ljude koji joj uplaćuju plaću do koje se po svemu sudeći domogla nepotizmom i stranačkim vezama te je zaposlena mimo javnog natječaja o čemu je pisao Večernji list:

Teta čelnika brodskog HNS-a direktorica Elektre mimo natječaja

Jebeš državu u kojoj švajser može docirati sucu

Slobodna Hrvatska će stoga odgovore na to pitanje kao i na pitanje povratka struje obitelji Pavičić potražiti idući tjedan u glavnoj upravi HEP-a u Zagrebu.

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

168 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Vijesti

To Top