Pratite nas

ŽENE INSPEKTORA ANDRIJE

Ivan Pokupec

ŽENE INSPEKTORA ANDRIJE

Politički uspon ovih dana često prozivanog Glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića nije ništa puno drugačiji od političkog puta većine bivših, sadašnjih i budućih foteljaša HDZSDP-a: ni dana radnog staža van državnog sektora, sa nesrazmjerno visokim akademskim kvalifikacijama u usporedbi s inteligencijom koju javno prezentira te osiguranim visokim primanjima za sebe, članove obitelji, kumove.

Ništa drugačije od jednog Marasa i Bauka, ili prvaka partijske mladeži koji se uzgajaju za pozicije i čije vrijeme tek dolazi poput Resslera.

Prije negoli je počeo zatvarati restorane zbog visine stolova, Mikulić je bio u fokusu javnosti zbog Ene Ergegovac, atraktivne mlade suradnice kojoj u životopisu ne manjka radnih mjesta koja zvuče kao plod stranačke kreativnosti. Prethodno je bilo Ured razvoja mreže ljudskih potencijala u zagrebačkom HDZ-u ( LOL ), a sadašnje je smišljeno svega mjesec dana prije nego je Ena došla na mjesto voditeljice Službe za nabavu, analitiku, marketing i izvještavanje zagrebačke gradske tvrtke Gradska plinara – Opskrba.

No pustimo suradnicu i zapitajmo se gdje je supruga…

Renata Mikulić je trenutno direktorica Upravnog područja zajedničke službe u Pružnim građevinama d.o.o. – tvrtci Hrvatskih Željeznica. To je posebno zanimljivo jer i Andrija ima prošlost u tom dugogodišnjem državnom gubitašu: prvo kao predsjednik Nadzornog odbora HŽ Cargo, a zatim kao predsjednik Nadzornog odbora HŽ infrastrukture.

I dok javnost zlobno špekulira o Renatinoj stručnosti i plaći te o vrsti Eninih odnosa s našim Glavnim inspektorom…

… ja sam sasvim siguran da je sve moralno, legitimno i transparentno. 🙂

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ivan Pokupec

Popularno

To Top