Pratite nas

Otvoreno pismo g. Beljaku, predsjedniku HSS-a

Damir-Kristijan Rogina

Otvoreno pismo g. Beljaku, predsjedniku HSS-a

Poštovani g. Beljak,

kao građanin i vijećnik opozicije u jednoj maloj općini u kojoj sjedi i vijećnik HSS-a moram javno reagirati na Vaše konstantne ispade i napade na HDZ. Da me ne bi krivo shvatili, apsolutno se slažem sa svime što govorite glede HDZ-a, ali gledam to sa stajališta da to govorite sa totalno drugačijom agendom od one koju propovijedate u medijima.

Naime, u Općini Klinča Sela u kojoj sam vijećnik i HSS isto ima vijećnika g.Janka Šimanovića, a Vi ga i dalje držite na poziciji koja izgleda i Vama jako odgovara. Pozicija je HSS-ova koalicija sa HDZ-om. Sa te pozicije ruka koju taj Vaš vijećnik daje lokalom HDZ-u osigurala je proračun i dalje uništavanje Općine, a njihova suradnja poznata je svima u mjestu još iz prijašnjeg mandata, te iako Vam se zbog istog vijećnika defacto rasipao HSS u Općini Klinča Sela, Vi ga i dalje držite i ne sankcionirate.

Slučaj u Općini Klinča Sela nije izdvojen, HSS koalira sa HDZ-om na lokalnim razinama, ali ne u poziciji da je HSS tu primaran već kao zadnje sluge koje podržavaju HDZ-ove interese i proračune.

I sada Vi meni recite da to nije licemjerje, a i opetovana prevara birača koje takvom retorikom želite dobiti na svoju stranu. Udarate po HDZ-u ljevicom dok ih istovremeno desnicom gladite po stražnjici. To Vas zasigurno ne čini liberalom.

Volio bih da je danas HSS stranka koja se bori za Hrvatsku, Hrvatsko selo i seljaka, te čuva ideju koju su ostavili Antun i Stjepana Radić, ali iz ovoga što se zna, vidi i nudi mogu doći do zaključka da Vas ovom Vašom retorikom u medijima samo zanima privlačenje birača koje ćete kao HSS opet prevariti i nastaviti služiti interesima HDZ-a.

Vi dokažite i pokažite da nije tako. Dokažite da niste samo glumac u predstavi gospodara lutaka Hrvatske političke scene koja konstantno prodaje isti scenario sa različitim glumcima.

S poštovanjem,

vijećnik Općine Klinča Sela Damir-Kristijan Rogina

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Damir-Kristijan Rogina

Popularno

To Top