Pratite nas

PREDSTAVLJAMO:BRANKO HLEB, kandidat Slobodne Hrvatske u III. izbornoj jedinici

Izbori

PREDSTAVLJAMO:BRANKO HLEB, kandidat Slobodne Hrvatske u III. izbornoj jedinici

PREDSTAVLJAMO:BRANKO HLEB, kandidat Slobodne Hrvatske u III. izbornoj jedinici

S ponosom nastavljamo sa predstavljanjem naših kandidata u III. izbornoj jedinici. Danas vam se obraća naš kandidat Branko Hleb čiju dugogodišnju borbu možete nagraditi tako da zaokružite listu 16. i redni broj 6.

Branko Hleb: Hrvatski dom je svetinja i nećete ga više ovršavati nit oduzimati.

Nakon osamostaljenja očekivao sam kao sudionik domovinskoga rata da će HR biti uređena zemlja demokracije, pravde i blagostanja. No stranke na vlasti ukrale su nam snove, opljačkale i rasprodale su ekonomske resurse, tvornice, prirodna bogatstva, društvenu imovinu, banke… i na kraju uvoznički, farmaceutski, tajkunskim lobijem uništavaju ekonomiju i poljoprivredu, kreditno finacijskim porobljavanjem te donošenjem ovršnog zakona nastavljaju uništavati hrvatsko društvo. Sve to jest i uzrok odljeva mozgova, iseljavanja velikog broja ljudi što je prijetnja opstanku Hrvatskog naroda u cjelini!

Zajednički nazivnik porijekla ovog zla su HDZ, SDP, njihovi sateliti i politikom korumpirano pravosuđe.

Desetak godina aktivistički sudjelujem u ukazivanju na nužnost promjena u pravosuđu, rušenju ovršnog zakona, korupcije, vraćanju digniteta branitelja i svim sferama poboljšanja standarda hrvatskih građana. Godinama sam i fizički sudjelovao na sprečavanju deložacija nelegalnih RBA zadruga, kreditnih ureda, podržavo udrugu Franak, kao član saborske radne skupine za dopune zakona o potrošačkom kreditiranju, zatim kod donošenja Lex Škibola koji je spasio mnoge živote.

Organizator sam niza skupova, tribina, inicijativa za pomoć i obranu oštećenika RBA zadruga. Zalažem se godinama za ukidanje ovršnog zakona, reformu pravosuđa te vraćanju digniteta branitelja i svega što terorizira hrvatske građane u cjelini!

Sve DOBRO poboljšati sve LOŠE promijeniti!

Hrvatski dom je svetinja i nećete ga više ovršavati nit oduzimati.

Nastavi čitati
Preporučamo

Redakcija Portala.sh prenosi stavove i tekstove koji otvaraju bitne teme za budućnost Republike Hrvatske.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Izbori

Popularno

To Top