Pratite nas

Komentar dana

Priznanje

Bili smo u zabludi, htjeli smo poštenu Hrvatsku za sve njene građane. Pritom nismo marili kako bi to utjecalo na strane banke, uvoznike, kamatare, kumove i mafiju u Hrvatskoj koju je HDZ posložio u divan umreženi sustav.

Takvu idealnu Hrvatsku za povlaštene elite u kojima nema mjesta za tamo neke građane, mi smo u svojoj pohlepi i zlobi htjeli ozbiljno ugroziti.

Otkrivali smo istinu, tužili našu vlast, bunili ljude protiv HDZ-a, a sve motivirani suludim ambicijama da pretvorimo Hrvatsku u normalnu državu iz koje građani ne bi masovno bježali.

Svjesni težine našeg zločina, danas smo se vratili poput izgubljenog sina svome ćaći i zamolili ga za oprost.

Za pokoru ćemo svim srcem raditi kampanju HDZ-u i boriti se protiv svih onih koji bi na bilo koji način ugrozili HDZ i njegovu mrežu povlaštenih skupina.

Vama je lako, uvijek možete u Irsku, a ni meso iz Poljske nije skupo… ali naš prioritet mora biti da HDZ ima još više i još bolje.

Žalosno je gledati našeg premijera i njegove drugove i drugarice, kako se voze u jeftinim limuzinama koje nisu blindirane ili nemaju bar sa pjenušcem u dodatnoj opremi, mnogi HDZ političari nisu nikad u životu otišli na odmor sa helikopterom, a ima i onih čija djeca nemaju niti jedan hotel iako su već navršili 12 i više godina.

Mora nas biti sram zbog toga, sram jer u isto vrijeme vi nezahvalno plačete zbog skupoće, neplaćenih režija, i ostalih tričarija.

Slobodna Hrvatska se pokajala zbog takvog ponašanja i pozivamo sve da to učine prije odlaska u Irsku.

Komentiraj

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Komentar dana

Popularno

To Top