Pratite nas

Tko će pokopati Hanžekovića?

Fotografija: Pixaby

Ivan Pokupec

Tko će pokopati Hanžekovića?

Pokop Marijana Hanžekovića će za građane Hrvatske biti najveći trenutak istine u ovoj godini.Poput predsjedničke inauguracije, tijekom koje je popis uzvanika u prva dva reda brutalno otkrio krvnu sliku naše domovine, ovaj pokop će biti preciznija društveno-politička analiza od bilo koje ankete, istraživanja ili znanstvenog rada.

Svakome s kvocijentom inteligencije višim od sobne temperature bi tada moralo postati jasno tko su stvarni zakonodavci, korisnici i vlasnici Hrvatske. I ne, to nisu saborski zastupnici, ministri, niti premijer.

Hanžekovića će na posljednje počivalište ispratiti prvenstveno ostali suvlasnici države: tajkuni, ratni profiteri, ovršna i krivosudna mafija te banksteri. Manje-više isti oni iz prvih redova na predsjedničkim inauguracijama i proslavama izbornih pobjeda.

Njima iza leđa će se poredati državni politički vrh: vlast i oporba, ruku pod ruku. Slike tog zajedništva će opravdavati izjavama poput: “Red je da se čovjeka isprati”, “O pokojniku sve najbolje” i sličnima… Na tom okupljanju “elite” će se naći i oni koji se već od danas trgaju za Hanžekovićevu titulu kralja ovrha.

Hoće li narodu neke stvari nakon toga biti jasnije? Većini nažalost neće. Stotine tisuća ovršenih će se ovih dana naslađivati njegovim odlaskom s ovog svijeta, no njihovi računi će ostati blokirani i njihova budućnost neizvjesna. Jer Ovršni zakon je nadživio svog kreatora i najvećeg korisnika, a jednog vampira će naslijediti drugi, pa treći, četvrti…

Zato pomno pratite tko je sve došao na Hanžekovićev pokop pa će vam postati jasno tko su neprijatelji slobodne Hrvatske. Još jednom ćete svjedočiti temeljnoj istini: Hrvatskom vlada udruženi zločinački pothvat. Postati će vam jasno zašto smrt kralja ovrha ne znači ništa ako ne usmrtimo sadašnji Ovršni zakon.

212 komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u kategoriji Ivan Pokupec

Popularno

To Top